Bagaimana untuk enablekan balik Iklan Google Adsense Yang Dihentikan Pada Laman Web Anda

Masuk awal tahun 2013 baru ni terasa hairan bila tidak nampak lagi iklan adsense pada blog mazudi.com ni. Firstly ingatkan mungkin takder iklan nak kena display sebab blog dah tak der ranking dah. Tapi bila check balik sehari dua lepas tu, masih jugak takder adsennse. Bila check kat web adsense, OK jer, macam takder problem. So, check kat email then jumpa email ni.

Google AdSense ad serving has been disabled to your site

Hello,

This message is to alert you that one of your websites is not currently in compliance with our AdSense program policies and as a result, ad serving has been disabled to your website.

Issue ID#: 19948656

Ad serving has been disabled to: mazudi.com

Example page where violation occurred: http://www.mazudi.com/2010/01/05/laskar-pelangi-nostalgia-zaman-sekolah-era-70an/

Action required: Check all other remaining sites in your account for compliance.

Current account status: Active


Violation explanation




AdSense publishers may not display Google ads on webpages with content protected by copyright law unless they have the necessary legal rights to display that content. This includes sites that display copyrighted material, sites hosting copyrighted files, or sites that provide links driving traffic to sites that contain copyrighted material.

Action required: Check account for compliance 

While ad serving has been disabled to the above site, your AdSense account remains active. Please be aware that the URL above is just an example and that the same violations may exist on other pages of this website or other sites you own. Therefore, we suggest that you take the time to review the rest of your sites to ensure that they’re in compliance with our policies, and to monitor your sites accordingly to reduce the likelihood of future policy emails from us. Additionally, please note that our team reserves the right to disable accounts at any time if we continue to see violations occurring.



Appeals 

If you wish to appeal this disabling then you can do so by using the Issue ID listed above to contact us via our Help Center: https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=113061.

Thank you for your cooperation.

Sincerely,

The Google AdSense Team

Alamak. Panik jap. Mula mula ingatkan dia dah block account terus, bila baca balik rupa rupanya adsense cuma disable kat mazudi.com sebab ada T&C violation kat satu post tu. Entri tu dah lama dulu, 5 Januari 2010 dengan tajuk Laskar Pelangi : Nostalgia Zaman Sekolah Era 70an. Terdapat link untuk download full movie ni kat situ dari rapidshare, serta link utk download soundtrack movie ni. Google marah rupanya.

So, link tersebut dibuang balik dan appeal dengan menggunakan link yang disediakan. Bila klik link tersebut dia akan masuk ke page dengan tajuk Ad serving was disabled to your website. Pada paragraph kedua ada mender ni.

Klik pada contact us dia akan keluar form yang ini.

 

Isi semua item yang dia nak dan kasitau dia apa yang kita dah ubah mengikut T&C yang dia nak then submit.

Ini yang dia reply immediately.

Hello,

Thanks for contacting Google AdSense. This an automated reply to let you know that we’ve received your appeal request.

It looks like you’d like to appeal the disabling of . While we’re unable to respond personally to this particular message, please rest assured that your request has been submitted for appeal and one of our policy specialists will be reviewing it soon.

Please note that while we will take your comments into consideration when evaluating your website, there is no guarantee that ad serving will be re-enabled.

We appreciate your patience and understanding.

Sincerely,

The Google AdSense Team

Then tunggu dalam seminggu. Kalau dia baik hati dan nak lepaskan balik website kita dia akan reply macam ni.

Hello, 

Thank you for making the requested changes to your site in order to comply with our policies. After thoroughly reviewing mazudi.com, we have now re-enabled ad serving to this site. 

Because ad serving to your site was temporarily disabled, you many notice a delay of up to 48 hours or more before ads begin appearing on your site again. We appreciate your patience and cooperation. 

Sincerely, 

The Google AdSense Team

That’s it. Syukur la sebab tuhan bukakan hati Google untuk lepaskan balik site ni dan hari ni nampaknya dah ada balik iklan adsense kat sini.

Tagged , , , , , , , .
Bookmark the permalink.

6 Responses to Bagaimana untuk enablekan balik Iklan Google Adsense Yang Dihentikan Pada Laman Web Anda

  1. hafidz says:

    Nasib baik la dah okay balik.
    Boleh jana income kembali dengan adsense :D

  2. beckhrooy says:

    sekarang iklan karang keluar di blog/post BM huhu

  3. Johnc615 says:

    This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks! eagkdcdkbkbg

  4. kalau guna bahasa melayu manjang, nanti akan kena disabled balik.

  5. WW says:

    Nice weblog right here! Also your website a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link for your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

  6. ZA says:

    I’ve been browsing on-line more than three hours these days, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It’s beautiful price enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net shall be much more useful than ever before.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>